Rambut Awal Ashaari Yang Baru


loading...

Media Malaya - Gosip Artis Malaysia Terkini & Berita ...

Blog terbaik gosip artis Malaysia & berita semasa paling kool. Kamu adalah golongan yang rugi kerana tidak melawat blog ini.

β€œDia Isteri Saya Yang Halal, Ada Masalah?” - rotikaya.com

Hanya kerana bergambar mesra di Instagram, Awal Ashaari telah ditegur oleh seorang warga laman sosial yang boleh kami katakan kurang senang dengan gambar yang ...

MYARTIS.COM | MYARTIS | MY | ARTIS

Penyanyi Azharina Azhar yang pernah melalui episod kegagalan rumah tangga mengakui bahawa ada lelaki yang cuba mendekatinya. Bagaimanapun kata Azharina, hatinya itu ...

Imam Mahdi Itu Dari Malaysia - Muhammad Iqbal Bin Aman

Info Agama Kali ini akan membincangkan mengenai info Imam Mahdi yang khabarnya datang dari Malaysia.

MI MAGGI KETAM YANG MENGIURKAN...HMMMM....

Entri mi maggi ketam ni yang cm masak pagi tadi. Plan nak buat semalam, tapi tak jadi sebab dah masak benda lain. Pagi tadi cm masak awal, jadi untuk sarapan cm buat ...

Dapur Tanpa Sempadan...: AYAM MASAK LEMAK CILI PADI

mommynana said... Esok sy baru cdg masak ni. Tadi xjadi masak sbb byk urusan rumahtangga. Sy dah try pecal jawa Cik Mat tghari tadi. Best!:D March 3, 2013 at 4:37 PM

Nombor Baru Penghantaran GAS PETRONAS Ke Rumah Anda

Sekarang semua benda pakai delivery kan. Mcd nak delivery. Pizza Hut pun nak delivery. Bila agaknya KFC pun nak ada delivery. Burger yang dijual kat kawasan kampus ...

PUNCA JERAWAT TUMBUH DI MUKA - ! Bukan Sekadar Rupa

Baru hari ini aku sibuk nak tahu punca jerawat tumbuh di muka padahal sejak tingkatan tiga lagi jerawat dah menghiasi muka ku yang comel ini. sila muntah wek.

kitchen kabinet dan kos pengubahsuaian dapur | ! nama saya ...

masa awal-awal beli rumah hari tu, bentuk asal kitchen kabinet rumah aku adalah macam ni.

Tips ke Bandung | ! nama saya nadia

huwaaaaaaaa, jangan la tanya titewww pasal bandung lagiiii. T___T titeww tak tahannn. setiap kali orang tanya pasal bandung, titeww rasa macam tahap air ketuban nak ...


Model Rambut Pria

model rambut spike

...Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang...

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

...rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupakan...

Cara Memotong Rambut

cara memotong rambut anak

...agar segera bisa melihat efek rambut baru Anda. Baju berwarna gelap atau hitam bisa menyamarkan warna sehingga membuat potongan rambut baru Anda kurang jelas. Apalagi jika Anda akan pergi usai potong rambut, warna baju yang kontras akan semakin menunjukkan keindahan rambut baru Anda yang menawan. Rambut basah lebih mudah untuk memotong rambut kering. Mulailah dengan rambut yang baru keramas...

Cara Merawat Rambut Rusak

cara merawat rambut rusak

...cara merawat rambut rusak Cara merawat rambut rusak dengan kondisioner Kondisioner mempunyai fungsi untuk melembabkan dan melembutkan kutikula atau lapisan luar rambut yang tampak kasar. Kondisioner dapat menggantikan kelembaban yang berkurang setiap kali rambut dicuci dengan shampo. Namun karena cara kerja pelembab ini hanya di permukaan rambut dan tidak masuk ke dalam tekstur rambut, maka kurang optimal membantu rambut...

Alasan Wanita Memotong Rambut Panjang Menjadi Pendek

alasan wanita memotong rambut pendek

...lain yang menyukai hal-hal praktis. Miley Cyrus, baru-baru ini memutuskan memangkas habis rambutnya. Potongan rambut Miley ini justru menuai kontroversi. Banyak yang menyebut, gaya rambut pemeran Hannah Montana ini jelek dan mengerikan. Terlepas dari penilaian banyak orang atas aksinya tersebut, Cyrus cukup percaya diri dan senang dengan potongan rambut barunya. Apalagi, diperoleh informasi dari orang terdekatnya, ia memang pernah...

Tips Membuat Model Rambut Pengantin Wanita

Gaya rambut sanggul model French Twist

...terlihat pada beberapa pagelaran busana terkenal baru-baru ini. 3. Gaya rambut ikal Gaya rambut ikal akan sangat cocok bagi anda yang mengenakan gaun pengantin model kemben atau gaun pengantin yang memiliki garis leher strapless, Dengan paduan antara rambut ikal dan gaun pengantin model kemben anda akan mendapatkan kesan yang elegan dan manis. Aksesori seperti jepitan bunga di telinga akan...

Model Rambut Wanita

model rambut wanita jepang 2013

...berbentuk kotak. Secara umum potongan ini akan bagus bila diaplikasikan pada rambut lurus dan tidak terlalu ikal, baik yang memiliki tekstur halus maupun medium. Untuk mengeringkan rambut, gunakan hairdryer dengan panas sedang. Gunakan corong pada hairdryer agar panasnya dapat langsung mengenai bagian rambut yang hendak Anda keringkan. Untuk penataannya, gunakan produk penataan rambut yang berfungsi untuk membentuk rambut Model...