Fesyen Rambut Lelaki Terkini


loading...

Cara Membuatkan Lelaki Semakin Sayang - EH!

Anda puas mengambil hati si dia tetapi semakin lama pasangan seperti sudah bosan dengan anda, seperti sudah tidak ada rasa sayang lagi. Di sini kami ada cara untuk ...

EH! - fesyen, kecantikan, hiburan, gaya hidup

fesyen, kecantikan, hiburan, gaya hidup ... Selamat pagi! Masa berlalu dengan pantas kan sekarang? Jadi, siapa yang masih lagi mamai dan tengah 'monday blues', jom ...

Media Malaya - Gosip Artis Malaysia Terkini & Berita ...

Berikut adalah koleksi gambar sekitar majlis hari jadi anak lelaki Hanis Zalikha dan Hairul Azreen, Yusuf Iskandar yang diadakan dengan cukup meriah sekali di Blokke ...

Fesyen - Utusan Online

Biarpun lambakan pelbagai rekaan busana moden di pasaran, pemakaian busana tradisi seperti baju kurung, baju kurung Kedah, kebaya dan kebarung masih menjadi pilihan ...

TEMPAT MAKAN BEST DI PUTRAJAYA - ! Bukan Sekadar Rupa

Susah tahu nak cari tempat makan best di Putrajaya. Lagi-lagi tempat makan yang best dan murah. Aku jarang sebenarnya makan di tempat makan area Putrajaya.

10 Ayat Pertama & Terakhir Surah Al Kahfi - ! Bukan ...

Makin tua, makin susah susah nak hafal ayat padahal 10 ayat pertama & terakhir surah Al-Kahfi je pun. Allah, rasa rugi sangat tak hafal masa kecik-kecik dulu.

Resepi Asam Laksa Sedap - Nota Wanita

Resepi Asam Laksa Sedap. Untuk artikel kali ini, NW nak kongsikan resepi asam laksa yang berkuah pekat dan rasanya memang sedap. Apa yang penting ia mudah dibuat.

Utama - MASKULIN

laporan fesyen: trend terbaru yang wajib anda tahu untuk gaya yang lebih hipster, mewah dan urban, khas untuk kamu lelaki masa kini!

Murut - Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Kaum Murut menetap di pedalaman dan kawasan tenggara Sabah serta wilayah perbatasan antara Kalimantan dan Sarawak. Suku kaum Murut adalah suku kaum ketiga terbesar di ...

Hari Raya Aidilfitri jatuh pada Ahad 25 Jun 2017 - Kisah Dunia

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda Telegram: telegram.me/kisahdunia. P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang ...


Model Rambut Pria

model rambut spike

...Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang...

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

...rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupakan...

Cara Merawat Rambut Rusak

cara merawat rambut rusak

...cara merawat rambut rusak Cara Merawat Rambut Rusak Akibat Rebonding dan Smoothing – Melakukan perawatan rambut merupakan kewajiban seorang perempuan untuk tampil lebih cantik. Namun apa jadinya jika perawatan tersebut tidak tepat, tentunya rambut indah Anda akan menjadi rusak sekaligus rambut akan terlihat kaku, kusam, bercabang dan rapuh. Untuk mencegah terjadinya kerusakan pada rambut , simak tips berikut mengenai...

Cara Melembutkan Rambut

cara melembutkan rambut

...terjaga. Rambut keriting dengan kelembaban yang cukup bisa membuatnya rapi alami. Selain itu rambut keriting biasanya tebal dan sangat banyak. Untuk mengaturnya, anda bisa menggunakan sisir bergigi jarang. Hindari penggunaan sisir bergigi rapat, karena bisa membuat rambut anda rontok. Cara melembutkan rambut lelaki Anda dapat menggunakan buah nanas sebagai pelembut rambut. Caranya adalah kupas nenas, kemudian parut nenas sebanyak...

Gambar Model Rambut 2013

model rambut untuk pesta

...segi pendek, model rambut ikal, model rambut layer, model rambut keriting dan lain sebagainya. Bagi anda yang mencari referensi gaya rambut terkini 2013 berikut beberapa contoh gambar model rambut wanita Gambar model rambut untuk pesta Updo hairstyles bisa menjadi andalan kita saat datang ke acara formal, seperti undangan pesta ulang tahun atau prom night. Soalnya tatanan rambut dengan ciri...

Model Rambut Wanita

model rambut wanita jepang 2013

...model rambut wanita jepang 2013 Model Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala kecantikan rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berikut ini adalah nama model rambut wanita dan penataannya Model rambut pendek wanita Rambut dengan potongan pendek sangat cocok untuk semua bentuk wajah kecuali yang...

Tips Membuat Model Rambut Pengantin Wanita

Gaya rambut sanggul model French Twist

...Gaya rambut sanggul model French Twist Tips Membuat Model Rambut Pengantin Wanita Sesuai Bentuk Wajah – Apakah anda bingung dengan Pilihan Gaya dan Model Rambut Pengantin? Berikut ini Tips Membuat Model Rambut Pengantin Wanita Asia dengan Pilihan Gaya Pernikahan merupakan sebuah upacara sakral yang menjadi salah satu tongak sejarah penting dalam kehidupan seseorang. Maka dari itu, persiapan agar upacara...