Fesyen Rambut Lelaki Terkini


loading...

Cara Lebatkan Rambut - fesyen, kecantikan, hiburan, gaya hidup

Oleh : Farhana Fuad . Gambar: INGimage Masalah rambut gugur atau rambut nipis semestinya satu masalah besar bagi ramai orang tidak kira lelaki atau wanita.

Seksi Pada Bahagian Tubuh Wanita Di Mata Lelaki

Ramai wanita tidak tahu yang mata lelaki kadang-kadang macam X-ray. EH! kongsikan bahagian tubuh wanita yang seksi di mata lelaki.

Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki - ! Bukan Sekadar Rupa

Jejaka maskulin diluar sana mesti mengalami masalah memilih pencuci muka terbaik untuk kaum lelaki bukan? Ini tidak termasuk kaum lelaki yang tak payah pakai pencuci ...

Gambar Zila Bakarin Seksi Berkemban Dan Bertudung

Sebenarnya gambar seksi Zila Bakarin berkemban sambil memakai tudung di atas adalah gambar lama. Saja je kami nak refreshkan minda anda semua. Supaya jangan lupakan ...

10 Ayat Pertama & Terakhir Surah Al Kahfi - ! Bukan ...

Makin tua, makin susah susah nak hafal ayat padahal 10 ayat pertama & terakhir surah Al-Kahfi je pun. Allah, rasa rugi sangat tak hafal masa kecik-kecik dulu.

7 Fesyen Terhancur Selebriti Wanita Malaysia Sepanjang ...

2 jam sebelum ini Abang Nara dah kongsikan fesyen yang dianggap terbaik sepanjang tahun 2011 ini. Apa kata kali ini kita layan yang terhancur pulak. Sekali lagi

Nona

Tatkala melihat wajah artis Korea, hati pasti terpaku dengan kecantikan mereka. Lirikan mata yang bundar di samping keanjalan kulit yang mulus dan hidung mancung ...

Media Malaya - Gosip Artis Malaysia Terkini & Berita ...

Blog terbaik gosip artis Malaysia & berita semasa paling kool. Kamu adalah golongan yang rugi kerana tidak melawat blog ini.

Murut - Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Adat istiadat. Terdapat adat istiadat kaum Murut yang masih kekal sehingga kini iaitu adat istiadat semasa upacara perkahwinan. Upacara perkahwinan orang Murut ...

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN – Rahsia Muda Jelita ...

Soy Collagen Premium Terdapat dalam 1 perisa iaitu asli soya sahaja, terdiri daripada gabungan soya organik, kandungan marin kolagen yang tinggi dan diperkaya dengan ...


Model Rambut Pria

model rambut spike

...Model Rambut Pria – Berikut beberapa model rambut pria yang mungkin akan menjadi referensi buat anda untuk tatanan rambut yang tepat Model Rambut Pria Taylor Lautner Style Model Rambut Taylor Lautner Style Artis hollywood terkenal sebagai trend setter model gaya rambut modern, diantaranya yang cukup dikenal adalah model rambut pendek & tipis yang biasa digunakan oleh Taylor Lautner sang...

Rebonding Rambut

rebonding rambut pendek

...rebonding rambut pendek Rebonding Rambut – Rebonding merupakan sebuah proses pelurusan rambut yang dilakukan secara profesional dengan menggunakan bantuan bahan kimia dan diaplikasikan dalam jangka waktu tertentu sehingga hasilnya dapat memuaskan. Umumnya, setelah 3-4 hari rambut yang direbonding baru boleh keramas agar obat pelurus yang digunakan meresap lebih dalam. Teknik merubah rambut dari bentuk rambut keriting menjadi lurus, merupakan...

Cara Merawat Rambut Rusak

cara merawat rambut rusak

...cara merawat rambut rusak Cara Merawat Rambut Rusak Akibat Rebonding dan Smoothing – Melakukan perawatan rambut merupakan kewajiban seorang perempuan untuk tampil lebih cantik. Namun apa jadinya jika perawatan tersebut tidak tepat, tentunya rambut indah Anda akan menjadi rusak sekaligus rambut akan terlihat kaku, kusam, bercabang dan rapuh. Untuk mencegah terjadinya kerusakan pada rambut , simak tips berikut mengenai...

Cara Melembutkan Rambut

cara melembutkan rambut

...terjaga. Rambut keriting dengan kelembaban yang cukup bisa membuatnya rapi alami. Selain itu rambut keriting biasanya tebal dan sangat banyak. Untuk mengaturnya, anda bisa menggunakan sisir bergigi jarang. Hindari penggunaan sisir bergigi rapat, karena bisa membuat rambut anda rontok. Cara melembutkan rambut lelaki Anda dapat menggunakan buah nanas sebagai pelembut rambut. Caranya adalah kupas nenas, kemudian parut nenas sebanyak...

Gambar Model Rambut 2013

model rambut untuk pesta

...segi pendek, model rambut ikal, model rambut layer, model rambut keriting dan lain sebagainya. Bagi anda yang mencari referensi gaya rambut terkini 2013 berikut beberapa contoh gambar model rambut wanita Gambar model rambut untuk pesta Updo hairstyles bisa menjadi andalan kita saat datang ke acara formal, seperti undangan pesta ulang tahun atau prom night. Soalnya tatanan rambut dengan ciri...

Model Rambut Wanita

model rambut wanita jepang 2013

...model rambut wanita jepang 2013 Model Rambut Wanita 2013 – Sejak dulu kala kecantikan rambut adalah modal utama kaum hawa, tak heran jika para wanita berupaya dengan berbagai cara untuk menjaga keindahan rambut mereka. Berikut ini adalah nama model rambut wanita dan penataannya Model rambut pendek wanita Rambut dengan potongan pendek sangat cocok untuk semua bentuk wajah kecuali yang...

Cara Memotong Rambut

cara memotong rambut anak

...cara memotong rambut anak Cara Memotong Rambut – Potongan rambut yang baik bisa membuat penampilan Anda lebih percaya diri. Tapi potongan rambut yang baik tak akan mengubah tekstur rambut atau kepribadian Anda. Perawatan rambut yang sesuai tetap diperlukan untuk menjaga kesehatan rambut. Bukan berarti ketika Anda memilih potongan rambut super pendek lalu bisa meninggalkan begitu saja perawatan rambut yang...